Paddenpot

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Paddenpot / paddenpotten kopen?

1 artikel(en)

per pagina

1
    • Hoogte ca:10 cm
    • Type:Staand
    • Materiaal:Keramiek
    € 8,95

1 artikel(en)

per pagina

1

Schuilplaats voor padden

Vogelhuisjes en nestkasten zijn natuurlijk bedoeld om de vogels een handje te helpen. Er zijn echter veel meer dieren die wel wat hulp kunnen gebruiken. Zo vind je bij ons ook insectenhotels, vlinderkasten en eekhoornhuisjes. Een ander bijzonder dier waar je bij Vogelhuisjes.nl een schuilplaats voor kunt aanschaffen is de pad. Niet heel voor de hand liggend, maar zeker erg leuk. Hiermee vergroot je namelijk de kans dat een kikker of een pad zich in je tuin vestigd, wat natuurlijk heel leuk is om naar te kijken.

Waarom een paddenpotje?

Veel oorspronkelijke schuilplaatsen voor padden en kikkers verdwijnen door het industrialiseren van de hedendaagse maatschappij. Hierdoor wordt het veel moeilijker voor deze leuke diertjes om een schuilplaats te kunnen vinden. U kunt daar verandering in brengen! Door de aanschaf van een paddenpot kunt u allerlei verschillende soorten kikkers en padden uitnodigen in uw tuin. Zo’n paddenhuisje kan het hele jaar door gebruikt worden. In koudere tijden kan de kikker of pad namelijk gebruik maken van de paddenpot om zich te verschuilen. In de zomer kan het erg warm zijn. In dit geval kan de kikker of pad even verkoeling zoeken in de paddenpot. Wanneer een kikker of pad zich in jouw tuin gevestigd heeft kun je volop genieten van zijn aanwezigheid.

Alle voordelen van een paddenhuisje

Zo'n paddenhuisje brengt nog meer voordelen met zich mee. Heb je bijvoorbeeld last van veel ongedierte in de achtertuin? Padden en kikkers eten vele soorten ongedierte die zich in de tuin kunnen bevinden. Denk bijvoorbeeld aan slakken, larven, steekmuggen, kevers, mieren en vliegen. Een paddenpotje is dus ook een nuttige aankoop! Onze paddenpotten zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit groen kleurig keramiek. Het is namelijk wel de bedoeling dat uw paddenpot zo lang mogelijk meegaat. Door deze uitstekende kwaliteit materialen te gebruiken bent u dus in vertrouwde handen als het gaat om de aanschaf van uw paddenpotje. De afmetingen van onze paddenpotten zijn 20 cm x 20 cm x 9,5 cm (L x B x H). Je kunt de paddenpot het beste plaatsen op een vochtige, donkere plek die goed beschut is. Het plaatsen van een paddenpot geeft echter geen garantie op een pad in uw tuin. Ze zoeken met name de vochtige plekjes op, dus in de buurt van een vijver zul je eerder een pad of kikker aantreffen dan in een minder waterrijk gebied.

Nog veel meer voor dieren

Zoals eerder benoemd, hebben wij naast paddenpotten nog veel meer soorten schuil-, nest-, en voederhuisjes voor allerlei soorten dieren. Denk bijvoorbeeld aan een egelhuis. Net zoals voor kikkers en padden is het voor de egel niet makkelijk om een geschikte plaats te vinden om zich te nestelen en te overwinteren. Door een egelmand aan te schaffen geeft u ook dit diertje een geschikte plaats om zich te nestelen. Voor insectenhuizen, uilenkasten, eekhoornhuizen, bijenhuizen kun je ook bij Vogelhuisjes.nl terecht. U kunt dus altijd wel wat vinden naar uw smaak!

Natuurlijk hebben we ook alles op het gebied van vogels in huis. Bij Vogelhuisjes.nl vind je nestkasten, vogelhuisjes en voederhuisjes. Van voederhuizen op voet, tot vogelschalen in allerlei soorten designs. Zo kun je er altijd wel eentje vinden die bijdraagt aan de sfeerbeleving van uw tuin. Tevens kun je bij ons terecht voor het bijbehorende vogelvoer. Dit bieden wij aan in verschillende soorten en in verschillende vormen zoals kransjes en in de vorm van een vogelhuis, maar ook vogelpindakaas en vetbollen ontbreken niet. Doordat al onze producten in eigen magazijn op voorraad worden gehouden kunnen wij een snelle levering mogelijk maken. Daarom is voor 23:59 besteld, morgen in huis!