Overige huizen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Artikelen 1 tot 15 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Artikelen 1 tot 15 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Overige huizen kopen?

Naast allerlei verschillende soorten vogelhuisjes voederhuizen en vogelvoer hebben wij ook verschillende soorten andere huizen. Onder deze huizen vallen onder andere egelmanden, uilenkasten, eekhoornhuizen en nog vele andere soorten overige huizen om de meest uiteenlopende diersoorten te kunnen ontvangen in uw eigen tuin! Van eekhoorns tot egels, en van uilen tot hommels. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De meeste van onze overige huizen zijn geproduceerd uit hout dat vervaardigd is uit FSC gecertificeerd hout. Dit is hout is gewonnen uit bossen die maatschappelijk verantwoord beheerd worden. Dit houdt in dat er bij het kappen van deze bossen nagedacht is over het behouden en voortbestaan van het bos. Dit om de snelle verdwijning van oorspronkelijke broedplaatsen van dieren zo veel mogelijk te vermijden. Bij het kopen van een huisje dat vervaardigd is uit FSC gecertificeerd hout bent u dus heel milieubewust bezig!

Andere overige huisjes.

Natuurlijk zijn er nog veel meer overige huizen dan bovengenoemd. De reden dat deze overige huizen nodig zijn, is de verstedelijking van onze maatschappij. Steeds meer oorspronkelijke broedplaatsen voor dieren uit onze eigen natuur verdwijnen. Tijd dus om deze dieren een handje te helpen! Speciaal hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment aan overige huizen samengesteld voor de meest uiteenlopende diersoorten!

Voor bijvoorbeeld hommels is het in de loop der jaren moeilijker geworden om een nestplaats te vinden in de natuur. Hierdoor komt het nu regelmatig voor dat hommels zich gaan nestelen in de spouw van huizen. Maar met een van onze hommelkasten kunt u hommels een nestplaats bieden. Niet alleen hommels lijden onder deze maatschappelijke veranderingen. Ook egels hebben dit probleem. Er wordt namelijk steeds meer bos verloren door de aanleg van steden. Maar door een egelmand aan te schaffen kunt u ook dit diertje aan een nestplaats helpen. Niet alleen hebben egels een nestplaats nodig, ook hebben ze een plaats nodig waar ze kunnen overwinteren.

Tot slot hebben wij ook insectenhotels om meerdere soorten insecten te ontvangen in uw eigen tuin. Deze insectenhotels zijn ingedeeld in meerdere vakken om zoveel mogelijk insecten onderdak te kunnen bieden.

Snelle levering van de bestelde artikelen!

U kunt dieren uit onze eigen natuur dus eigenlijk op een eenvoudige manier helpen. Natuurlijk is het dan fijn dat de door u bestelde producten snel geleverd worden. Ook dat is geen probleem! Wij houden namelijk alle artikelen voorradig in eigen magazijn. Daarom is op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!