Bijenhotel

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Bijenhotel kopen? / Bijenhuis kopen?

10 artikel(en)

per pagina

1

10 artikel(en)

per pagina

1

Waarom een bijenhuis kopen? / bijenhotel kopen?

In Europa bestaan er verschillende soorten bijen, de bekendste soort is natuurlijk de honingbij. Voor deze bijen is de achteruitgaande natuur en de verstedelijking van onze maatschappij natuurlijk slecht nieuws, zo kunnen ze vaak geen geschikte broedplaats vinden om hun jongen op te voeden.

Door de aanschaf van bijenhuizen kunt u de bijen helpen om sneller een nestplaats te vinden. De bijen zorgen voor de bevruchting van verschillende soorten planten in uw tuin. Onze bijenhuizen zijn geschikt voor verschillende soorten bijen, zo heeft u de beste kans op bezetting van de bijenhuizen!

Waar plaats ik mijn bijenhuizen?

De bijenhuizen kunnen het best geplaatst worden op een plaats in de volle zon. De hoogte maakt niet veel uit, maar voor uw eigen kijkplezier is op ooghoogte het best. De ingang van de bijenkast kan het best op het zuiden gericht staan, zo creëert u de beste aanvliegroute voor de bij en heeft u als bijenliefhebber natuurlijk de meeste kans om zo veel mogelijk bijen in uw eigen bijenkast te ontvangen. In elk seizoen van het jaar kunnen deze bijen wel een bijenkast gebruiken, in de zomer is dit om hun jongen op te voeden en hun larven te beschermen. Maar ook in de winter kunnen de bijen deze nestplaats gebruiken om te overwinteren.

Aanvulling van uw bijenhuizen.

Voor het eventuele lokken van de bijen hebben wij in ons assortiment het Bijenbloemen Zaadmengsel opgenomen. Dit zaadmengsel zorgt ervoor dat u de juiste bloemen in uw tuin heeft staan voor het aantrekken van verschillende soorten bijen, dit zaadmengsel is geschikt voor 4 vierkante meter en in combinatie met het bijenkast bent u helemaal klaar om verschillende soorten bijen te ontvangen in uw tuin.

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd!

Natuurlijk is de aanschaf van bijenhuizen nog leuker als u weet dat deze ook zo van een uitstekende kwaliteit is, zo is een groot aantal bijenhuizen die zich in ons assortiment bevinden gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Dit houdt in dat het hout waarvan de bijenhuizen gemaakt zijn op een verantwoorde manier gewonnen is uit de natuur. Bij het kappen van dit hout wordt goed nagedacht over het behoud van de bossen waaruit het hout gewonnen wordt.  

Doordat wij alle bijenhotels uit eigen magazijn wordt. Doordat wij alle bijenhuizen uit eigen magazijn leveren is het mogelijk om zo snel mogelijk de bijenkast bij u thuis aan te bieden! Daarom is op werkdagen voor 17:30 besteld, is morgen in huis!