Eekhoornhuisje

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

8 artikel(en)

per pagina

1

8 artikel(en)

per pagina

1

Eekhoornhuisje kopen?

Geef een extra'tje aan uw tuin met een eekhoornhuisje! Eekhoornhuizen zijn leuke manieren om in uw tuin een mooie landelijke sfeer te creëren. Door een eekhoornhuisje te plaatsen helpt u niet alleen de eekhoorns aan een mogelijkheid om zich te nestelen in de winter en de rest van het jaar, maar kunt u ook de eekhoorns helpen aan voedsel en een plaats om dit op te slaan. Daarnaast krijgt u ook de meest fraaie eekhoorns in uw eigen omgeving!

De laatste jaren kunnen eekhoorns steeds moeilijker een geschikte nest- en broedplaats vinden. Dit komt voornamelijk door de ontbossing die steeds meer plaatsvindt bij de verstedelijking van de Nederlandse maatschappij. Eekhoorns gaan zich ook steeds vaker nestelen op onstabiele plaatsen waardoor er valpartijen ontstaan voor de eekhoorn en zijn jongen. Door eekhoornhuizen te plaatsen helpt u de eekhoorn aan een nest- en broedplaats voor zijn jongen, maar ook helpt u de eekhoorn aan een veilig thuis.

De beste manier om eekhoornhuizen te bevestigen.

Belangrijk is dat een eekhoornhuisje goed opgehangen wordt. Een eekhoorn bouwt vaak meer dan een nest, dit doen ze vaak om te vluchten in geval van gevaar. Daarom is het beter meerdere eekhoornhuizen op te hangen. Belangrijk is dat de eekhoornhuizen in elkaars zicht hangen, hier krijgt de eekhoorn een vertrouwd gevoel van en raakt deze vertrouwd in de omgeving. Belangrijk is dat het eekhoornhuisje op 3/4 meter van de grond hangt, zodat hij op vertrouwde hoogte hangt.

Een grote doodsoorzaak van eekhoorns zijn bijvoorbeeld bijtwonden van honden en/of katten, valpartijen vanaf grote hoogtes of omdat ze worden aangereden door auto’s. Dit gebeurt helaas nog veel te vaak. Door een eekhoornhuisje aan te schaffen en op de juiste manier te bevestigen draagt u bij aan het welzijn van de eekhoorns en zijn jongen. Een eekhoornhuisje is dus niet alleen goed voor het nestelen, maar ook voor de veiligheid van de eekhoorn.

Eekhoornvoederhuizen.

Tevens hebben wij naast een eekhoornhuizen ook eekhoornvoederhuizen in ons assortiment, naast de veiligheid van de eekhoornhuizen kunt u nu ook bijdragen aan de voedselverzameling van de eekhoorn. Eekhoorns kunnen lang niet altijd aan voldoende voedsel komen in de winter. Ook hebben wij natuurlijk eekhoorn voer in ons assortiment om het plaatje compleet te maken. Dit compleet samengestelde voer bestaat onder andere uit ongezouten pinda’s, zonnebloempitten, zaden noten en verschillende granen. Dit alles maakt het eekhoornvoer een voedzaam geheel voor de eekhoorn vol van vitaminen en mineralen. Met een eekhoornvoederhuis en bijbehorend voer kunt u dus uw steentje bijdragen aan de voedselvoorraad van de eekhoorns.

Goede kwaliteit, snel geleverd!

Natuurlijk zijn al onze eekhoornhuizen van een goede kwaliteit en snel leverbaar. Natuurlijk is een groot aantal van onze eekhoornhuizen gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Dit wil zeggen dat dit hout gekapt is uit bossen waarbij gedacht wordt aan het voortbestaan van deze bossen.

Bent u aan nog aan het twijfelen of wilt u simpelweg wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.