Lieveheersbeesthuisje

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

5 artikel(en)

per pagina

1

5 artikel(en)

per pagina

1

Waarom een lieverheersbeesthuisje?

Verschillende soorten lieveheersbeestjes moeten zien te overwinteren, dit doen ze over het algemeen in grote groepen. Voor dit beestje is het niet altijd even makkelijk hier een geschikte plaats voor te vinden. Meestal zoeken ze een beschutte plaats op, zoals tussen bladerhopen of in schuurtjes. Toch zijn deze plekken in de winter niet altijd even goed vindbaar voor de lieveheersbeestjes. Toch is er goed nieuws! U kunt namelijk de lieveheersbeestjes helpen door in uw eigen tuin een lieverheersbeestkastje op te hangen.

Door een lieveheerstbeestkast in uw eigen tuin te plaatsen, geeft u niet alleen onderdak aan deze leuke diertjes. Voor u zitten er ook voordelen aan, zo kunt u genieten van allerlei soorten lieveheersbeestjes in uw eigen tuin. Natuurlijk is dit niet het enige voordeel, ook voor het behoud van uw planten is een lieveheersbeestkast een oplossing. Zodra er allerlei soorten lieveheersbeestjes genesteld zitten in het huisje, gaan deze ook bladluizen bestrijden doormiddel van deze te eten. Een volwassen lieveheersbeestje eet namelijk wel tot 100 bladluizen per dag. Zo verspilt u geen energie aan bladluizen bestrijden.

Een lieveheersbeestkastje, hoe te plaatsen?

Natuurlijk is er ook een manier waarop u het lieveheersbeestkastje het beste kunt plaatsen. Belangrijk is dat het huisje uit de wind hangt en dat het niet in het huisje kan regenen, dit komt geheel ten goede van de toegankelijkheid van het lieverheersbeeskastje. De hoogte bij het plaatsen van het huisje speelt ook een rol, als u deze op 30 tot 60 centimeter hoogte hangt is deze het best toegankelijk voor de lieveheersbeestjes. Ook is het belangrijk dat u het huisje regelmatig controleert op ongedierte dat zich gaat nestelen. Om het de lieveheersbeestjes geheel naar hun zin te maken zou u eventueel wat losse bladeren in het huisje kunnen plaatsen.

Natuurlijk is het leuk om allerlei soorten lieveheersbeestjes te ontvangen in uw eigen tuin, maar het lieveheersbeestkastje zelf is natuurlijk ook mooi ontworpen zodat deze geheel bij de sferen van uw tuin past. Onze lieveheersbeesthuisjes zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen zodat u er altijd wel eentje kunt vinden die bij uw tuin past. Voor een langere levensduur van uw lieveheersbeestkast kunt u ook gaan voor het huisje met het zinken dak.

Het lieveheersbeestje uitnodigen in uw tuin!

Natuurlijk is het op verschillende manieren mogelijk om het de lieveheersbeestjes net wat aangenamer te maken zodat ze uw tuin vinden. Zo hoeft u voor de lieveheersbeestjes takken en bladeren niet op te ruimen, dit nodigt ze alleen maar meer uit om zich in uw tuin te gaan nestelen. Een gevarieerde beplanten helpt hier ook bij, gewilde planten bij de lieveheersbeestjes zijn meidoorn, linde en hazelaar, maar wat de lieveheersbeestjes het liefste zien zijn brandnetels. U doet er dus goed aan om deze te laten staan.

Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd.

Doordat al onze lieveheersbeesthuisjes van een hoogwaardige kwaliteit materialen zijn gemaakt, kan er een zo lang mogelijke levensduur worden gerealiseerd. Doordat alle lieveheersbeesthuisjes van
FSC gecertificeerd hout worden gemaakt ben u bij ons in vertrouwde handen als het gaat om de aanschaf van uw lieveheersbeestkastje.

Al onze lieveheersbeesthuisjes worden op voorraad gehouden in eigen magazijn, zodat wij deze zo snel mogelijk bij u thuis aan kunnen bieden na bestelling. Daarom is op werkdagen voor 17:30 besteld, zelfde dag verzonden!