Paddenpot

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

1 artikel(en)

per pagina

1

1 artikel(en)

per pagina

1

Waarom een paddenpot?

Doordat veel oorspronkelijke schuilplaatsen voor padden en kikkers verdwijnen door het industrialiseren van de hedendaagse maatschappij. Hierdoor wordt het veel moelijker voor deze leuke diertjes om zo’n schuilplaats nog te kunnen vinden. U kunt daar verandering in brengen! Door de aanschaf van een paddenpot kunt u allerlei verschillende soorten kikkers en padden uitnodigen in uw tuin. Zo’n paddenhuisje kan het hele jaar door gebruikt worden, in koudere tijden kan de kikker of pad namelijk gebruik maken van de paddenpot om zich te verschuilen. In de zomer kan het erg warm zijn, in dit geval kan de kikker of pad even verkoeling zoeken in de paddenpot!

Dit zijn natuurlijk niet de enige voordelen die aan paddenpotten zitten. U kunt namelijk ook voluit genieten van de aanwezigheid van de pad of kikker in uw tuin. De afmetingen van onze paddenpotten zijn 20 cm x 20 cm x 9,5 cm (L x B x H).

Meer voordelen, uitstekende kwaliteit!

Zo'n paddenhuisje brengt nog meer voordelen met zich mee. Wat te denken van het ongedierte in uw tuin? Padden en kikkers eten vele soorten ongedierte die zich in uw tuin bevinden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld slakken, larven, steekmuggen, kevers, mieren en vliegen. Een volwassen pad of kikker eet namelijk we Een paddenpot is dus ook een nuttige aankoop!

Onze paddenpotten zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit keramiek. Het is namelijk wel de bedoeling dat uw paddenpot zo lang mogelijk meegaat. Door deze uitstekende kwaliteit materialen te gebruiken bent u dus in vertrouwde handen als het gaat om de aanschaf van uw paddenpot!

Allerlei andere tuinartikelen.

Naast onze paddenpotten hebben wij natuurlijk ook allerlei andere soorten tuinartikelen in ons assortiment. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een egelhuis, net zoals voor kikkers en padden is het voor de egel niet makkelijk om een geschikte plaats te vinden om zich te nestelen en te overwinteren. Maar door een egelmand aan te schaffen geeft u ook dit diertje een geschikte plaats om zich te nestelen. Voor insectenhuizen, uilenkasten, eekhoornhuizen, bijenhuizen en nog veel meer artikelen voor in de tuin. U kunt dus altijd wel wat vinden naar uw smaak!

Ten slotte hebben wij ook allerlei soorten vogel- en voederhuizen in ons aanbod. Van voederhuizen op voet, tot vogelschalen. In allerlei soorten designs zodat u er altijd wel eentje kunt vinden die bijdraagt aan de sfeerbeleving van uw tuin. Tevens kunt u bij ons terecht voor het bijbehorende vogelvoer. Dit bieden wij aan in verschillende soorten en in verschillende vormen zoals kransjes en in de vorm van een vogelhuis, maar ook vogelpindakaas en vetbollen ontbreken niet.

Snel geleverd!

Doordat al onze producten in eigen magazijn op voorraad worden gehouden kunnen wij een snelle levering mogelijk maken. Daarom is voor 17:30 besteld, morgen in huis!