Vlinderkast

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Vlinderkast kopen? / Vlinderhuis kopen?

10 artikel(en)

per pagina

1

10 artikel(en)

per pagina

1

Waarom een vlinderkast?

Er zijn verschillende soorten vlinders die als vlinder overwinteren, deze vlinders zoeken vaak een beschutte plek op tussen bladeren in bossen of gewoon achter uw huis. Vaak zijn deze plekken tussen bladeren of in schuurtjes, helaas zijn er steeds minder van deze beschutte plekken. Maar er is goed nieuws! U kunt deze vlindersoorten de winter door helpen met behulp van een vlinderhuis.

Doormiddel van een vlinderkast te plaatsen, geeft u deze mooie vlinders niet alleen onderdak voor de winter, uzelf zult u ook genieten van allerlei soorten vlinders in uw tuin. Ook in de andere jaargetijden van het jaar zullen vlinders op zoek zijn naar een voedselbron en onderdak, door een vlinderkast aan te schaffen kunt u de vlinders hierbij helpen!

Waar plaatst u een vlinderkast?

Een vlinderkast kan het best geplaatst worden op een beschutte plek, het liefst op een plek waar het vlinderhuis uit de wind hangt. De hoogte is niet belangrijk, maar als u de kast op ooghoogte hangt kunt u goed bijhouden of uw vlinderhuis bewoond wordt, er is namelijk een kans dat ongedierte zich kan nestelen in het vlinderhuis. In dit geval is het verstandig om het vlinderhuis even schoon te maken van binnen.

Een vlinderkast kopen is natuurlijk een al een fraaie toevoeging in uw tuin als het gaat om allerlei soorten kleurrijke vlindersoorten die uw naar uw tuin lokt. Maar het vlinderhuis kopen zelf is natuurlijk ook een mooie toevoeging aan de sfeerbeleving in uw eigen tuin. In ons speciale aanbod aan vlinderkasten vindt u namelijk altijd wel een vlinderhuis naar uw smaak.

Een speciaal pakket vlinderzaden!

Ten slotte bieden wij u ook nog het vlinderbloemen zaadmengsel aan. Dit pakketje zaden is ideaal voor het aanleggen van uw eigen vlindertuintje. De zaden die in dit pakketje verwerkt zitten zijn van allemaal bloemsoorten waar vlinders dol op zijn! Een aantal bloemsoorten die in dit pakket zijn opgenomen zijn de zaden van onder andere de Grote Klaproos, Vlambloem, Korenbloem en Lavendel. Dit pakketje is geschikt voor ±4 vierkante meter.

Onze vlinderhuizen op een verantwoorde manier geproduceerd.

Gecertificeerd FSC hout is hout dat op een verantwoorde manier gekapt wordt, dit wil zeggen dat de bomen die gekapt worden geen nadelige gevolgen zullen hebben voor het heden en de toekomst van de bossen. Bij ons bent u dus in vertrouwde handen als het gaat de aanschaf van een vlinderkast.

Mocht u een geschikt vlinderhuis gevonden hebben in onze shop, dan wordt deze ook nog eens zo snel mogelijk bij u aan de deur aangeboden na het plaatsen van een bestelling. Doordat bijna alle vlinderkasten bij ons uit eigen magazijn geleverd kunnen worden, kan er natuurlijk ook een snelle levering gegarandeerd worden. Daarom is op werkdagen voor 17:30 besteld, morgen in huis!