Voederhuisjes

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Voederhuisje kopen? / Vogelvoederhuisje kopen?

Artikelen 1 tot 12 van 126 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 126 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Help vogels met overwinteren met een vogelhuisje!

Op zoek naar een voederhuisje? Maar nog geen idee welke het moet worden en welke verschillende soorten er zijn? Kijk dan gerust eens rond in ons uitgebreide assortiment aan voederhuisjes. Wij bieden 3 verschillende soorten voederhuizen aan. Voederhuisjes op voet, op paal en natuurlijk de hangende voederhuizen. Heeft u een genoeg ruimte in uw tuin? Dan volstaat een voederhuis op voet misschien meer dan een hangend voederhuis. Alhoewel deze 2 soorten voederhuizen ook prima gecombineerd kunnen worden in dezelfde tuin.

Al onze voederhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en designs. Daarom kunt u waarschijnlijk altijd wel een voederhuis vinden die voldoet aan uw eisen. Niet alleen is een voederhuisje belangrijk voor uw eigen tuin, ook is het een belangrijke rustplaats voor de meest uiteenlopende soorten vogels. Natuurlijk kan dit niet alleen door middel van een voederhuisje. Het is raadzaam om voor het lokken van de vogels verschillende soorten vogelvoer te gebruiken.

Verschillende soorten en maten!

Vogelvoer is dus belangrijk om aan te schaffen in combinatie met het gekozen voederhuisje. Maar welke soorten vogelvoer zijn er allemaal? Om te beginnen is er het 4 seizoenen strooivoer. Een speciaal mengsel van zaden en noten om vogels te voorzien van de nodige energie die ze gedurende het hele jaar nodig hebben. In de winter om hun lichaamstemperatuur op 40 graden Celsius te houden. In de lente om eieren te leggen en zijn nest te verdedigen. In de zomer om de jonge vogeltjes op te voeden en in de herfst om zich weer opnieuw te nestelen. Een vogel heeft dus het hele jaar door de energie hard nodig! Het 4 seizoenen strooivoer is te verkrijgen in een zak van 1- en 4 kilogram. Een prima aanvulling bij een vogelvoederhuisje kopen!

Naast dit 4 seizoenen strooivoer heb je ook zakken met gepelde pinda’s, zonnebloempitten en vetbollen, welke ook voor de nodige energie zorgen. Wilt u toch iets anders dan deze verschillende zaden en noten? Dan zou u eens kunnen proberen om gebruik te maken van de verschillende soorten vogelpindakaas. Uiteraard is deze niet geschikt voor menselijke consumptie. De vogelpindakaas is te verkrijgen met zonnebloempitten, bosvruchten en natuurlijk met de vertrouwde pinda’s. Toch hoef je vogelvoer niet altijd te kopen in combinatie met een voederhuis. Want vogelvoer is bij ons ook verkrijgbaar in de vorm van een muur voedermand, voederstammetje en een navulbare voederkrans. Genoeg vogelvoer in combinatie met een vogelvoederhuisje kopen!

Alle voederhuizen worden op voorraad gehouden in ons eigen magazijn waardoor we een snelle levering kunnen realiseren. Daarom is op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!