Hangend voederhuis

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Hangend voederhuis kopen?

Artikelen 1 tot 15 van 96 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
7

Artikelen 1 tot 15 van 96 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
7

Een huisje aan de muur

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een voederhuis. Allereerst natuurlijk omdat het er hartstikke leuk uitziet. Een voederhuis is een echt sfeerartikel en kan een verrijking zijn voor het uiterlijk van je tuin. Bij Vogelhuisjes.nl hebben we een ruim assortiment van allerlei voederhuisjes, waardoor er voor iedereen wat leuks te vinden is. Er zijn voederhuisjes die passen in een rommelige landelijke tuin, maar ook voederhuisjes die passen in een moderne strakke tuin. Met een hangend voederhuisje kun je alle kanten op. Maar naast dat voederhuisjes er leuk uitziet, hebben ze natuurlijk een belangrijke functie. Ze helpen de vogels de winter door en in de zomer helpen ze met het voeden van de jongen. In de winter ligt er vaak sneeuw in de tuin. Hierdoor kunnen vogels niet goed bij het voedsel. Daarnaast is door de kou de grond vaak harder dan in de zomer, waardoor veel vogels niet goed bij insecten en zaden in de grond kunnen. Dit terwijl ze het voedsel hard nodig hebben om hun lichaam op temperatuur te kunnen houden. In de zomer komen er veel jongen bij, die allemaal gevoed moeten worden. Daarnaast hebben de ouders in de broedperiode veel energie nodig, om het territorium te kunnen verdedigen en goed voor de jongen te kunnen zorgen. Met het kopen van een voederhuis kun je ze hierbij een handje helpen!

Waarom kiezen voor een hangend voederhuis?

Naast voederhuizen op voet en op paal, hebben wij ook hangende voederhuizen opgenomen in ons uitgebreide assortiment aan vogelvoederhuizen. Hangende voederhuizen hebben veel voordelen. Zo nemen ze weinig ruimte in beslag, zijn ze op veel oppervlaktes te bevestigen en geeft het extra veel kijkplezier. Er zijn veel verschillende soorten hangende voederhuizen, in allerlei maten en kleuren. Daarnaast zijn de hangende voederhuizen voor verschillende soorten voedsel geschikt. Denk bijvoorbeeld aan voederhuizen die alleen geschikt zijn voor pinda’s of voor pindakaas. Er zijn ook hangende vogelhuizen die speciaal voor vetbollen zijn gemaakt. Wanneer je liever gaat voor strooivoer, kun je dus beter een hangende nestkast kiezen die daar geschikt voor is. Gelukkig zijn er voldoende varianten! De hangende voederhuisjes zijn gemaakt van allerlei materialen. Zo heb je voederhuisjes van kunststof, RVS, keramiek, hout, glas, metaal, koper, en zelfs gietijzer. Door al deze materialen hebben sommige voederhuisjes een hele moderne look, terwijl anderen er meer klassiek uitzien. Je kunt natuurlijk ook gaan voor hele unieke voederhuisjes, zoals hangende theekopjes, japanse huisjes of Engelse telefooncellen. Je kunt het voederhuisje hangend bevestigen aan de schutting of ophangen aan een tak of ander uitsteeksel. We hebben zelfs voederhuisjes die je aan het raam kunt bevestigen voor extra veel kijkplezier!

Voeding voor in uw voederhuis

Een voederhuisje alleen lokt natuurlijk niet alle vogels naar je tuin. Het gaat voornamelijk om wat voor vogelvoer er in het huisje aanwezig is. Omdat de hangende voederhuisjes in zoveel verschillende vormen verkrijgbaar zijn, is de soort voeding waar je voor kiest afhankelijk van het gekozen voederhuisje. Bij Vogelhuisjes.nl vind je strooivoer in zakken van 1 en 4 kilo, die goed gebruikt kunnen worden in voederhuisjes die geschikt zijn voor zaden, zoals de hangende theekopjes. Hier zijn veel vogels erg blij mee, omdat ze hun favoriete zaden eruit kunnen pikken. Voor elke vogel zit er wat tussen. Je vindt bij ons ook pindakaas met zaden en bosvruchten. Deze potten passen perfect in de hangende voederhuisjes voor pindakaas. We hebben ook grote emmers vetbollen voor de vetbolhouders. Hiermee lok je de vogels zeker naar je tuin. Er zijn zelfs voederhuisjes die geschikt zijn voor appels! Deze vind je natuurlijk gewoon in de supermarkt.

Meer voor vogels en andere dieren

Naast de verschillende soorten voederhuizen. Hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan vogelhuisjes en overige nestkasten voor je samengesteld. We zijn niet voor niets dé specialist in vogelhuisjes! Je zou kunnen overwegen om een hangend voederhuis aan te schaffen in combinatie met een vogelhuisje of nestkast. Als je de vogeltjes namelijk voorziet van het benodigde voedsel, dan is de kans groter dat deze ook gebruik gaat maken van een vogelhuisje of nestkast in de buurt. Ook alle vogelhuisjes en nestkasten zijn verkrijgbaar in verschillenden soorten, maten, kleuren en designs. Zodat u er altijd wel eentje kunt vinden die geheel in het sfeerbeeld van uw tuin past, en past bij de vogels in uw tuin. Zo vindt u bij ons ook een nestkastje koolmees. Maar wij hebben niet alleen die geschikt zijn voor vogels, ook voor verschillende andere soorten dieren hebben wij nestkasten opgenomen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een egelmand, eekhoornhuisje of zelfs een paddenpot. Bij ons vind je alles om allerlei soorten dieren te verwelkomen in uw tuin.

Wanneer je op werkdagen voor 23:59 bestelt, is je bestelling de volgende dag in huis!