Hangend voederhuis

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Hangend voederhuis kopen?

Artikelen 1 tot 24 van 98 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Artikelen 1 tot 24 van 98 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Een hangend voederhuis, een leuk sfeerartikel!

Naast de voederhuizen op voet en op paal, hebben wij ook hangende voederhuizen opgenomen in ons uitgebreide assortiment aan vogelvoederhuizen. Er zijn veel verschillende soorten hangende voederhuizen. Voederhuizen zijn er namelijk in verschillende soorten, maten en kleuren. Niet elk voederhuis is geschikt voor elk soort voer. Er zijn namelijk voederhuizen die alleen geschikt zijn voor pinda’s. In deze hangende voederhuizen is het gebruik van strooivoer af te raden omdat het er simpelweg doorheen valt. Ook zijn er vogelvoederhuisjes die specifiek gemaakt zijn voor appels. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Natuurlijk lokt een vogelvoederhuis alleen geen vogels naar uw tuin. Hiervoor heb je natuurlijk het bijbehorende vogelvoer nodig. Door het gebruik van vogelvoer merkt u al snel dat er allerlei soorten vogels op uw tuin af komen. Hiervoor zou u gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld 4 seizoenen strooivoer. Dit soort vogelvoer is geschikt voor elk seizoen van het jaar en is eenvoudig in het hangende voederhuis te leggen. Wilt u de kans vergroten dat er vogeltjes uw tuin komen bezoeken? Dan kunt u ook kiezen om het in uw tuin te strooien. Het 4 seizoenen strooivoer is verkrijgbaar in een zak van 1- en 4 kilogram.

Vogelhuisjes en nestkasten!

Naast de verschillende soorten voederhuizen. Hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan vogelhuisjes en overige nestkasten voor je samengesteld. We zijn niet voor niets dé specialist in vogelhuisjes! U zou kunnen overwegen om een hangend voederhuis aan te schaffen in combinatie met een vogelhuisje of nestkast. Als u de vogeltjes namelijk voorziet van het benodigde voedsel, dan is de kans groter dat deze ook gebruik gaat maken van een vogelhuisje of nestkast in de buurt. Ook alle vogelhuisjes en nestkasten zijn verkrijgbaar in verschillenden soorten, maten, kleuren en designs. Zodat u er altijd wel eentje kunt vinden die geheel in het sfeerbeeld van uw tuin past.

Niet alleen hebben wij nestkasten geschikt voor vogels, ook voor verschillende andere soorten dieren hebben wij nestkasten opgenomen in ons assortiment. Wat te denken van bijvoorbeeld een egelmand, eekhoornhuisje of zelfs een paddenpot. Bij ons vindt u alles om allerlei soorten dieren te verwelkomen in uw tuin.

Doordat wij alle vogelhuisjes, nestkasten en hangende voederhuizen op voorraad houden is het mogelijk om een zo snel mogelijke levering in gang te zetten. Nadat de betaling van de door u bestelde artikelen voltooid is. Sturen wij dit dezelfde dag nog naar u toe! Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!