Voederhuis op paal

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Voederhuis op paal / voederhuizen op paal kopen?

11 artikel(en)

per pagina

1

11 artikel(en)

per pagina

1

Voederhuisje op paal / vogelhuisje op paal kopen?

Veel mensen vinden het leuk om vogels in de tuin te hebben, maar vogels vinden het vaak ook leuk om tuinen te bezoeken, met name omdat ze op zoek zijn naar een geschikte nestplek of extra voeding. Dit is namelijk niet altijd rijkelijk beschikbaar, in de winter ligt de tuin onder een pak sneeuw of is de grond te hard om er voedsel uit te halen. In de lente en zomer wordt er uitbundig genest in grote hoeveelheden, waardoor er weinig nestplekken beschikbaar zijn. Wanneer de jongen zijn geboren, moeten ze gevoed worden en de ouders hebben extra energie nodig om de jongen te beschermen en het territorium te verdedigen. Hierdoor is er vaak gebrek aan genoeg voedsel voor iedereen, maar geen probleem: hier kunt u wat aan doen! Bij Vogelhuisjes vindt u allerlei manieren om de vogels te helpen, waaronder het aanbieden van voedsel in een voederhuis. Op het gebied van voederhuizen hebben we allerlei leuke opties, op deze pagina vindt u bijvoorbeeld super handige voederhuizen op paal.

Een mooi vogelvoederhuis op paal

Een vogelvoederhuis is heel fijn voor de vogels, daarnaast is het natuurlijk ook een hele toevoeging aan de tuin, want een voederhuisje op paal ziet er hartstikke leuk uit. Maar dat schattige vogelhuisje ziet er niet alleen leuk uit, het zorgt ook dat u kunt genieten van de vogels in uw tuin. Een beslissing maken over welk vogel voederhuis het moet worden is natuurlijk lastig, maar een voederhuis op paal is om veel redenen een hele goede optie. Zo'n voederhuisje op paal is namelijk makkelijk te plaatsen en neemt ten opzichte van een vogelhuisje op voet niet veel ruimte in beslag, je bevestigt een voederhuis op paal namelijk eenvoudig door de paal in een zachte ondergrond te steken. Daarnaast hebben we hele bijzondere opties van de voederhuis op paal, denk bijvoorbeeld aan een voederhuis op paal in de vorm van een theekopje of een voederstation. Er zijn hele moderne voederhuisjes op paal, maar ook meer landelijke opties, zoals een voederhuisje met een rieten dak of een houten vogelhuisje. We hebben voederhuisjes op paal die vervaardigd zijn uit diverse hoogwaardige materialen, waaronder RVS, metaal, keramiek, hout en kunststof. Een deel van onze voederhuizen zijn van merken zoals Esschert Design, die bekend staan om hun motto: Best for Birds, maar we hebben ook echte design merken, zoals Eva Solo. Heb je toch liever een voederhuis op voet, ook hiervan hebben we allerlei opties, verschillende soorten, maten (l x b x h) , designs en verschillende kleuren. U kunt ook kiezen voor een hangend voederhuis, deze zijn uitermate geschikt voor bevestiging aan de schutting, de gevel of aan de boom. Er is dus altijd wel een voederhuisje dat geheel in de sfeerbeleving van jouw tuin en bij je eigen persoonlijke smaak past.

Vogelhuisje staand kan ook op paal

Bij Vogelhuisjes vindt u ook vogelhuisjes die geschikt zijn om op een paal te plaatsen, zo maakt u van een staand vogelhuisje ook een vogelhuisje op paal. Met behulp van de voederpaal van Wildlife Garden maakt u van elk Multiholk vogelhuisje een vogelhuisje op paal. De paal wordt gemaakt van hout en wordt geleverd in 3 onderdelen, die gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Een Multiholk is een zeer efficiënt voederhuisje, omdat het naast een voederreservoir ook voor zien is van een nestgedeelte, dit is zodat de vogels dicht bij hun nestplek een voedselbron kunnen vinden.

De juiste vogelvoeding in een vogelhuisje op paal

Wanneer u een geschikt voederhuisje op paal gevonden hebt, is het natuurlijk ook belangrijk dat u het juiste vogelvoer in huis haalt. Met vogelvoer kunt u ervoor zorgen dat veel verschillende vogels uw tuin regelmatig zullen bezoeken. Veel mensen geven graag hun eigen restjes aan vogels, dit is natuurlijk makkelijk, maar niet altijd erg gezond voor de tuinvogels. En dat terwijl vogels erg veel energie nodig hebben, want in de winter moet een vogel namelijk een hoge lichaamstemperatuur van 40 graden Celsius op peil blijven houden. Vogelvoer van goede kwaliteit is dus erg belangrijk, en de beste voeding voor vogels is een aanvulling op wat er in de natuur al aanwezig is. Daarnaast kunt u het beste kiezen voor vogelvoer dat speciaal voor vogels samengesteld is.

Op het gebied van vogelvoer is er veel te kiezen en ook bij Vogelhuisjes.nl vindt u allerlei soorten. Zo kunt u kiezen voor vier seizoenen strooivoer, waarin allerlei soorten zaden en pitten zitten, zodat elke vogel er dan kan uitpikken wat ze het lekkerst vinden. Strooivoer is natuurlijk ideaal voor gebruik in voederhuisjes, maar kan ook goed op de voedertafel of op een voederplank. Naast zakken met los strooivoer hebben we ook zaden in allerlei figuren, zoals een klok of hartje, deze figuren kunt u aan de onderkant van uw voederhuisje hangen. Maar u vindt bij ons ook vogelpindakaas met zonnebloempitten of bosvruchten erin verwerkt, deze pindakaas is anders dan pindakaas voor mensen, hij is namelijk minder zout en samengesteld op basis van de behoeftes van de vogel. De vetten in de pindakaas helpen de vogel vaak de winterperiode door, hetzelfde geldt voor vetbollen, vetbollen en pinda s zijn gemakkelijk aan voederhuisjes te hangen en zo heeft u voor alle verschillende soorten vogels het benodigde vogelvoer. Daarnaast kunt u met al deze soorten vogelvoer het hele jaar door helpen. In de winter helpt u de vogels overwinteren, in de zomer helpt u ze met het opvoeden van de jongen. Bij Vogelhuisjes vindt u allerlei voederopties om onder andere vogelpindakaas, vetbollen en pinda's ook op stijlvolle wijze aan te bieden bij te tuinvogels.

Je helpt de vogels ook met nestkasten

Kortom, een voederhuis op paal helpt de vogels enorm, maar er zijn nog meer manieren om tuinvogels van dienst te zijn. Zoals al eerder genoemd, start vanaf de lente het broedseizoen en gaan vogels haastig op zoek naar een fijne plek om hun nestje te bouwen. Door toenemende verstedelijking, en doordat we onze tuinen steeds beter onderhouden en vaker betegelen, is het voor vogels steeds moeilijker om zo'n geschikte nestplek te vinden. Door een nestkast van Vogelhuisjes.nl te plaatsen zorgt u ervoor dat vogeltjes ook bij jou terecht kunnen voor een uitstekende plek om te nesten en de jongen groot te brengen. Ook op het gebied van nestkasten hebben we een uitgebreid assortiment, omdat vogels er vaak specifieke voorkeuren op na houden. Zo hebben verschillende vogels (kleine vs grote vogels) verschillende voorkeuren op het gebied van invliegopeningen, afmetingen en geschikte ophanglocaties.

Verder zit er uiteraard ook veel variatie in het ontwerp van onze nestkasten en vogelhuisjes. Sommige nestkasten zijn modern vormgegeven, terwijl andere vogelhuisjes beter passen in een landelijke tuin. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van een nestkast en een voederhuis. Zoals eerder aangegeven, zijn is de Multiholk een nestkast met een voederreservoir. Dit vogelhuis is gemaakt om vogels een veilige en geschikte nestplek te geven en tegelijkertijd te voorzien in de voedselbehoeftes. Dit is uiteraard heel handig, maar een Multiholk is ook nog eens een lust voor het oog en zal prachtig staan in elke achtertuin, dus het is ook voor u een echte aanrader!

Meer voor vogels en andere tuindieren

U vindt bij Vogelhuisjes niet alleen fantastische voederhuizen, nestkasten en voeding voor vogels, zoals de koolmees, de pimpelmees en nog veel meer. Wij hebben namelijk ook leuke voederopties en nestopties voor vele andere tuindieren. Ook zij hebben te lijden onder de toenemende verstedelijking en de betegeling van de tuinen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan egels, die hun nest normaliter in grote hopen bladeren of dode boomstronten maken. Ook voor egels hebben wij nest- en voederopties. Verder vindt u bij ons ook allerlei leuke tuinaccessoires voor onder andere eekhoorns, egels, uilen, vleermuizen en padden, en zelfs voor diverse insecten, zoals vlinders, bijen, hommels en lieveheersbeestjes. Hiermee heet je alle dieren een warm welkom in de tuin.

Op onze website bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment. Alle voederhuizen, vogelhuisjes en overige nestkasten worden op voorraad gehouden in ons eigen magazijn. Hierdoor is het mogelijk om snelle levering in gang te zetten, als de bestelling geplaatst en betaald is op werkdagen voor 23:59, wordt deze dezelfde dag nog verzonden en is deze normaliter morgen in huis! Boven een bepaalde bestelwaarde hanteren wij gratis verzending.