Voederhuis op paal

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Voederhuis op paal / voederhuizen op paal kopen?

9 artikel(en)

per pagina

1

9 artikel(en)

per pagina

1

Meer vogels in de tuin>/h2>

Veel mensen vinden het leuk om vogels in de tuin te hebben. Maar vogels vinden het vaak ook leuk om tuinen te bezoeken, met name omdat ze op zoek zijn naar een geschikte nestplek of extra voeding. Dit is namelijk niet altijd rijkelijk beschikbaar. In de winter ligt de tuin onder een pak sneeuw of is de grond te hard om er voedsel uit te halen. In de zomer wordt er genest, waardoor er weinig nestplekken beschikbaar zijn. Wanneer de jongen zijn geboren, moeten ze gevoed worden en de ouders hebben extra energie nodig om de jongen te beschermen en het territorium te verdedigen. Hierdoor is er vaak gebrek aan genoeg voedsel voor iedereen. Maar geen probleem: hier kun je wat aan doen! Bij Vogelhuisjes.nl vind je allerlei manieren om de vogels te helpen. Een goede manier om dit te doen is het aanbieden van voedsel in een voederhuis. Op het gebied van voederhuizen hebben we allerlei leuke opties. Op deze pagina vind je super handige voederhuizen op paal.

Voederhuis op paal kopen

Een voederhuis is naast heel fijn voor de vogels ook een hele toevoeging aan de tuin. Een beslissing maken over welk voederhuis het moet worden is natuurlijk lastig. Een voederhuis op paal is om veel redenen een hele goede optie. Zo'n voederhuis is namelijk makkelijk te plaatsen en neemt ten opzichte van een voederhuis op voet niet veel ruimte in beslag. Een voederhuis op paal is namelijk makkelijk te bevestigen door eenvoudig de paal in een zachte ondergrond te steken. Ontzettend handig dus! Daarnaast hebben we hele bijzondere opties van de voederhuis op paal. Denk bijvoorbeeld aan een voederhuis op paal in de vorm van een theekopje of een voederstation. Er zijn hele moderne voederhuisjes op paal, maar ook meer landelijke opties, zoals een voederhuisje met een rieten dak. We hebben voederhuisjes op paal van RVS, metaal, keramiek, hout en kunststof. Toch liever een voederhuis op voet? Ook hiervan hebben we allerlei opties, voederhuisjes in verschillende soorten, maten, designs en kleuren. Je kunt ook kiezen voor een hangend voederhuis. Heel leuk voor aan de schutting, de gevel of aan de boom. Er is dus altijd wel een voederhuis die geheel in de sfeerbeleving van jouw tuin past.

De juiste voeding

Wanneer je het juiste voederhuisje op paal gevonden hebt, is het natuurlijk ook belangrijk dat je het juiste voer in huis haalt. Met het voer kun je ervoor zorgen dat veel verschillende vogels je tuin bezoeken. Veel mensen geven graag hun eigen restjes aan vogels. Dit is natuurlijk makkelijk, maar niet altijd erg gezond. En dat terwijl vogels erg veel energie nodig hebben. In de winter moet een vogel zijn lichaam namelijk op 40 graden Celsius houden. Goede kwaliteit vogelvoer is dus erg belangrijk. De beste voeding voor vogels is een aanvulling op wat er in de natuur te vinden is. Daarnaast kun je het beste kiezen voor vogelvoer dat speciaal voor vogels gemaakt is. Op het gebied van vogelvoer is er veel te kiezen. Bij Vogelhuisjes.nl vind je allerlei soorten. Zo is er 4 seizoenen strooivoer, waarin allerlei soorten zaden en pitten zitten. Elke vogel kan er dan uitpikken wat ze het lekkerst vinden. Strooivoer is natuurlijk ideaal voor gebruik in voederhuisjes. Naast zakken met los strooivoer hebben we ook zaden in allerlei figuren, zoals een klok of hartje. Deze figuren kun je aan de onderkant van je voederhuisje hangen. Maar je vindt bij ons ook vogelpindakaas met zonnebloempitten of bosvruchten erin verwerkt. Deze pindakaas is anders dan pindakaas voor mensen. Hij is namelijk minder zout en samengesteld op basis van de behoeftes van de vogel. De vetten in de pindakaas helpen de vogel vaak de winterperiode door. Hetzelfde geldt voor vetbollen. Ook vetbollen zijn gemakkelijk aan voederhuisjes te hangen. Zo heb je voor alle verschillende soorten vogels het benodigde vogelvoer. Daarnaast kun je met al deze soorten vogelvoer het hele jaar door helpen. In de winter help je de vogels overwinteren, in de zomer help je ze met het opvoeden van de jongen.

Meer voor vogels en andere dieren

Naast voederhuizen en voeding, vind je bij Vogelhuisjes.nl ook nestkasten en vogelhuisjes. Het aanbieden van voldoende nestmogelijkheden is voor veel vogels erg belangrijk. Door het plaatsen van een nestkast is de kans nog groter dat er vogels naar je tuin komen. Je hebt niet alleen nestkasten voor vogels, maar ook voor eekhoorns, egels, uilen en padden. Alle voederhuizen, vogelhuisjes en overige nestkasten worden op voorraad gehouden in ons eigen magazijn. Hierdoor is het mogelijk om een zo snel als mogelijke levering in gang te zetten. Als de bestelling geplaatst en betaald is op werkdagen voor 23:59, wordt deze dezelfde dag nog verzonden en is deze normaliter de volgende dag al in huis!