Voederhuis op paal

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Voederhuis op paal kopen?

13 artikel(en)

per pagina

1

13 artikel(en)

per pagina

1

Een voederhuis op paal kopen?

Op zoek naar een nieuw voederhuis? Maar kunt u geen beslissing maken over welk voederhuis het nou moet worden? Dan zou u kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een voederhuis op paal! Zo'n voederhuis is namelijk makkelijk te plaatsen en neemt ten opzichte van een voederhuis op voet niet veel ruimte in beslag. Een voederhuis op paal is namelijk makkelijk te bevestigen door eenvoudig de paal in een zachte ondergrond te steken. Ontzettend handig dus!

Natuurlijk hebben wij naast voederhuizen op paal ook een voederhuis op voet en hangende voederhuizen. Deze zijn allemaal in verschillende soorten, maten, designs en kleuren te verkrijgen zodat er altijd wel een voederhuis is die geheel in de sfeerbeleving van uw tuin past.

Een voederhuis, nuttig voor vogels!

Een voederhuis is natuurlijk al een verrijking van uw tuin op zich. Maar dit is natuurlijk niet het doel van het voederhuis. Vogels hebben namelijk vooral in het najaar en in de winter veel energie nodig. Door een voederhuis op te stellen in combinatie met het bijbehorende vogelvoer lok je al snel allerlei verschillende soorten vogels naar uw eigen tuin!

Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten vogelvoer. Zo is er 4 seizoenen strooivoer, maar ook vogelpindakaas met zonnebloempitten of bosvruchten erin verwerkt. Zo heb je voor alle verschillende soorten vogels het benodigde vogelvoer. Er zijn zoveel soorten vogelvoer omdat vogels veel energie nodig hebben het hele jaar door. Een van de belangrijkste bezigheden waar een vogel veel energie voor nodig heeft, is overwinteren. Een vogel moet zijn lichaamstemperatuur namelijk op maar liefst 40 graden Celsius houden. Maar kunnen niet altijd voldoende voedsel vinden om dit te realiseren. Hier kunt u vogels dus mee helpen!

Een andere bezigheid waarbij vogels veel energie nodig hebben is het opvoeden en beschermen van jonge vogeltjes waarbij beschermen van hun territorium nog eens als bijtaak dient. Belangrijks is dus dat u de vogels van een goede kwaliteit vogelvoer voorziet! Goedkopere alternatieven leiden vaak naar een tekort aan energie in het voedsel.

Altijd voorradig, snel geleverd!

Alle voederhuizen, vogelhuisjes en overige nestkasten worden op voorraad gehouden in ons eigen magazijn. Hierdoor is het mogelijk om een zo snel als mogelijke levering in gang te zetten. Als uw bestelling geplaatst en betaald is op werkdagen voor 23:59, wordt deze dezelfde dag nog verzonden en heeft u deze normaliter de volgende dag al in huis!