Voederhuis op voet

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Voederhuis op voet / voederhuizen op voet kopen?

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Een mooie toevoeging in de tuin

Omdat veel vogels behoefte hebben aan extra voedsel tijdens de winter en in het broedseizoen, kun je ze enorm helpen met het plaatsen van een voederhuis. Maar je wilt natuurlijk niet dat een voederhuis de sfeer in uw tuin aantast. Gelukkig is dat met deze voederhuizen op voet geen probleem. Voederhuizen op voet zijn een sfeervolle toevoeging aan uw tuin, of de perfecte manier om dat ene lege plekje een invulling te geven. Daarnaast zijn er zoveel opties, dat een voederhuisje op voet in elke tuin kan passen. Er zijn voederhuizen op voet in verschillende soorten, maten en designs. Hierdoor is er altijd wel een vogelvoederhuis dat bij jouw tuin past, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de sfeerbeleving. Een voederhuis op voet kan namelijk zowel een hele rustieke als een moderne uitstraling hebben. Heb je een mooie landelijke tuin? Dan is een voederhuisje op voet afgewerkt met boomschors misschien een mooi en toepasselijk item. Maar voor een strakke en moderne tuin is er bijvoorbeeld een wit voederhuis met een dak van bituum. De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast dat een voederhuis op voet een sfeerartikel is, heeft het natuurlijk een hele belangrijke functie: het bijvoeren van vogels.

Waarom een voederhuis op voet in uw tuin?

Met een voederhuis kun de meest uiteenlopende vogelsoorten in de tuin verwelkomen. Daar gaat het u als vogelliefhebber ten slotte om. Dit komt natuurlijk omdat voedsel niet altijd rijkelijk beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan de winter, wanneer sneeuw ervoor zorgt dat veel voedsel onbereikbaar is. Daarnaast zorgt de kou dat de grond verhard, waardoor insecten weinig aanwezig en niet makkelijk uit te grond te pikken zijn. Ook in de zomer, wanneer er veel jongen zijn die veel voedsel nodig hebben, is er niet altijd genoeg voedsel voor iedereen. Een voederhuisje is een mooie plek om de vogels een handje te helpen. Met het juiste voedsel zullen veel vogels een bezoekje brengen. In ons uitgebreide assortiment met vogelvoer vind je voor elke vogel wat wils. Zo kunt u kiezen voor gemengd strooivoer, maar ook in vaste vormen van bijvoorbeeld een huisje, krans of hartje. Deze kunt u aan het voederhuisje op voet hangen. Hetzelfde geldt voor vetbollen. Veel vogels hangen in de winter graag aan een vetbol om de zaden en pitten eruit te pikken.

Er zijn natuurlijk veel voederhuisjes om uit te kiezen. Een voederhuisje op voet is een leuke optie, omdat hij er zeer sfeervol uitziet en hij niet in de grond of aan de muur bevestigd hoeft te worden. Daarnaast is de voet hoog genoeg zodat andere dieren er niet gemakkelijk bij kunnen, waardoor vogels veilig kunnen genieten van al het lekkers. De voederhuizen op voet zijn van meerdere merken en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Op het gebied van dakmateriaal zijn er ook een aantal verschillen. Je kunt kiezen voor een huisje met een dakje van hout, stro, riet en bitumen. Voor elk budget is er een geschikt voederhuisje. Bij Vogelhuisjes.nl vind je nog een heleboel andere opties op het gebied van voederhuisjes. Je kunt, naast een voederhuis op voet, bijvoorbeeld ook kiezen voor een voederhuis op paal. Deze kunnen in de grond bevestigd worden. Hierdoor nemen ze vaak in vergelijking met voederhuisjes op voet minder ruimte in. Ook van de voederhuizen op paal zijn er veel leuke opties. Liever een huisje aan de schutting? Met een hangend voederhuis kun je erg veel kanten op. Hangende voederhuizen zijn er in allerlei formaten en stijlen, en kunnen bevestigd worden aan de schutting, aan de gevel van uw woning of schuur, of gewoon aan de boom. Veel van deze voederhuizen kunnen ook als staand vogelhuisje gebruikt worden. Ook leuk: een hangend voederhuisje aan de voorkant van het huis. Zo kan je de hele dag vogels af en aan zien vliegen! 

Nog meer voor vogels (en andere dieren)

Naast verschillende soorten voederhuisjes en vogelvoer hebben wij ook een ruim assortiment aan vogelhuisjes en nestkasten voor in de tuin. Naast een plek om de vogels te voeren is het handig om een plek te bieden waar de vogels zich kunnen nestelen. Naast voldoende voedsel is namelijk ook heel belangrijk. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk als er nestjes van verschillende vogels in je tuin zitten. Bij vind je vogelhuisjes en nestkasten verschillende kleuren, soorten, maten en designs zodat er altijd wel een vogelhuisje is naar uw smaak! Hieronder vallen de standaard vogelhuisjes, maar ook vogelhuisjes in een luxe uitvoering. Er zijn echter niet alleen nestkasten voor vogels. Denk bijvoorbeeld aan egelmanden, eekhoornhuizen, uilenkasten en paddenpotten behoren tot de mogelijkheden. Er zijn dus verschillende dieren die u kunt verwelkomen in uw tuin. Natuurlijk is het wel zo prettig dat alles na bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Daarom is op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!