Voederhuis op voet

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Voederhuis op voet kopen?

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Een sfeervolle toevoeging aan uw tuin!

Heeft u een mooie sfeervolle tuin? Maar wilt u nog invulling geven aan dat ene lege plekje in uw tuin? Dan is een voederhuis een goede oplossing! Wij bieden namelijk voederhuizen op voet aan in verschillende soorten, maten en designs zodat er altijd wel een vogelvoederhuis is die bijpassend is aan tuin zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de sfeerbeleving. Heeft u een mooie landelijke tuin? Dan is een voederhuis afgewerkt met boomschors misschien een mooi en toepasselijk item. Maar voor een strakke en moderne tuin is er bijvoorbeeld een wit voederhuis met een dak van bituum. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naast dat een voederhuis dient als een sfeerartikel in uw tuin. Natuurlijk wordt deze ook gebruikt voor het verwelkomen van de meest uiteenlopende vogelsoorten in uw tuin! Daar gaat het u als vogelliefhebber ten slotte om. Natuurlijk zorgt het voederhuisje op zich er niet voor dat de vogels zich naar naar uw tuin begeven. In combinatie met ons uitgebreide assortiment aan vogelvoer komen er veel meer vogels op af. Vogelvoer is bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor vogelvoer als strooivoer, maar ook in vaste vormen van bijvoorbeeld een huisje, krans of hartje. Vogelvoer hoeft natuurlijk niet altijd gecombineerde te worden met vogelvoer. In dit geval kiest u voor een voederkrans, voederstammetje of verschillende soorten voeder figuren.

Vogelhuisjes en Nestkasten.

Naast verschillende soorten voederhuisjes en vogelvoer hebben wij ook een ruim assortiment aan vogelhuisjes en nestkasten voor u samengesteld. Naast een plek om de vogels te voeren is het handig om een plek te bieden waar de vogels zich kunnen nestelen, zo voorziet u namelijk de vogeltjes van voldoende voedsel en heeft u ook nog eens de kans dat de meest uiteenlopende vogelsoorten zich gaan nestelen in uw tuin. Dat is wel zo leuk!

Bij ons zijn vogelhuisjes en nestkasten verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten, maten en designs zodat er altijd wel een vogelhuisje is naar uw smaak! Hieronder vallen de standaard vogelhuisjes, maar ook vogelhuisjes in een luxe uitvoering. Onder onze Nestkasten behoren echter niet alleen vogelhuisjes. Ook egelmanden, eekhoornhuizen, uilenkasten en paddenpotten behoren tot de mogelijkheden. Er zijn dus verschillende dieren die u kunt verwelkomen in uw tuin!

Natuurlijk is het wel zo prettig dat alles na bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Daarom is op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!