Vogelbad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Vogelbad / Vogelbadje kopen?

Artikelen 1 tot 15 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Artikelen 1 tot 15 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Een fijne verfrissing

Bij Vogelhuisjes.nl ben je niet alleen op de juiste plek voor vogelhuisjes en nestkasten, maar nog voor veel meer artikelen voor in de tuin. Zo hebben we ook vogelvoer, vogelpotten en vogelbadjes. Een vogelbad is heel leuk als decoratie in de tuin, maar ook heel prettig voor de vogels! Dan komen ze nog liever naar je tuin.

Waarom een vogelbad kopen?

Vogelbadjes zien er niet alleen mooi uit, maar ze trekken ook de leukste vogels aan. In de zomer zijn vogels al snel aan verkoeling toe. Dit komt omdat ze hun lichaamstemperatuur het gehele jaar door op maar liefst 40 °C moeten houden. Ze doen dit met behulp van allerlei soorten vitaminen en mineralen uit eten. In de zomer kan het weer ervoor zorgen dat het lastiger is om alleen met behulp van voeding de juiste temperatuur te behouden. Een badje is dan erg fijn. Helaas is niet altijd overal genoeg water te vinden. In de winter hebben ze juist te kort aan de voeding die ze nodig hebben. Daarom kun je het vogelbadje in de winter gebruiken als vogelschaal. Hiermee kun je de vogels dus een handje helpen! Vogelschalen zijn een multifunctionele manier om het hele jaar de vogel van zijn behoeften te voorzien.Door middel van een mooie vogelschaal kun je de vogels het hele jaar door trakteren op een verfrissing of een lekkernij!

De beste locatie voor een vogelbadje

Natuurlijk wil je met een vogelschaal zoveel mogelijk verschillende soorten vogels aantrekken. Daarom is het belangrijk dat je het vogelbad op de juiste plek plaatst. Vogels komen namelijk eerder af op een plek die zich bij bomen, struiken of andere soorten beschutting bevindt. Toch vinden vogels het fijn om uit te kunnen kijken op hun directe omgeving. Dit heeft geheel te maken met dat de vogel kan vluchten in het geval van dreigende situaties. Plaats een vogelbad daarom niet direct in een struik. Verder houden vogels over het algemeen van een rommelige tuin. Door de tuin niet al te netjes te houden, zorg je ervoor dat ze genoeg natuurlijke voeding kunnen vinden, zoals insecten en wormen. Maak het badje ook af en toe schoon. Zo zorg je ervoor dat er geen ongedierte in kan gaan zitten.

Welk vogelbad past in mijn tuin?

Bij Vogelhuisjes.nl hebben we een uitgebreid assortiment vogelbaden in allerlei soorten en maten. Voor elke tuin en elke portemonnee is er een passend vogelbadje. Zo hebben we vogelschalen op voet, voor aan de wand en hangende vogelschalen. Je kunt kiezen voor vogelbaden die gemaakt zijn van gietijzer, keramiek of beton. De gietijzeren vogelbaden hebben een mooie klassieke uitstraling. De keramieken vogelbaden zijn verkrijgbaar met vrolijke bloemenprints. Voor een tijdloze uitstraling kun je kiezen voor het betonnen vogelbad. Voor elke tuinstijl is er dus een vogelbad dat bij de omgeving aansluit. De grootste vogelbaden hebben een diameter van 30 centimeter, de kleinste van ongeveer 16 centimeter. Alle vogelbaden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en dus van goede kwaliteit.

Nog veel meer bij Vogelhuisjes.nl

Naast vogelbaden, vogelpotten, nestkasten, vogelhuisjes en vogelvoer vind je bij Vogelhuisjes.nl ook artikelen die voor andere dieren geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan bijenhotels, vlinderkasten of lieveheersbeesthuisjes. Maar ook voor grotere dieren die je kunt aantreffen in je achtertuin of omgeving kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een egelhuis, waarmee je de egel een goede overwinterplek kunt bieden. Of aan een uilenkast, waar uilen in alle rust kunnen nesten om zo een jongen een goede kans op overleving te geven. Maar we hebben ook eekhoornhuisjes, waar eekhoorns veilig hun voedselvoorraad voor de winter kunnen opbergen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden die kunnen helpen om jouw tuin een paradijs voor veel dieren te maken. Zo heb je altijd wat te kijken in de tuin en help je de natuur ook een handje.

De door jou bestelde vogelschaal, of een van onze andere artikelen, worden bij ons in eigen magazijn op voorraad gehouden. Hierdoor is het mogelijk om de vogelschaal zo snel mogelijk bij u af te leveren. Je bent bij ons dus in vertrouwde handen.Over het algemeen geldt: voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis.