Vogelbad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Artikelen 1 tot 15 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Artikelen 1 tot 15 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Waarom een vogelbad?

Vogelbadjes zijn niet alleen een leuke decoratie voor uw tuin, maar ze trekken ook de leukste vogels aan. In de zomer zijn vogels namelijk al snel aan verkoeling toe, en niet overal is altijd evenveel water te vinden voor de vogels, hiermee kunt u de vogels dus een handje helpen! Vogelschalen zijn een multifunctionele manier om het hele jaar de vogel van zijn behoeften te voorzien. In de zomer kunt u de vogelschalen vullen met water, maar op de winterdag kan een vogelschaal ook goed gevuld worden met vogelvoer!

Vogels hebben verschillende soorten vitaminen en mineralen nodig om zo hun lichaamstemperatuur op peil te kunnen houden, deze moet namelijk op maar liefst 40 °C blijven. In de wintermaanden is het namelijk lastig voor de meeste vogels om aan voedsel te komen. Maar ook in de andere jaargetijden is goed voedsel voor vogels belangrijk. In het voorjaar vergt het namelijk veel energie om zich te nestelen en zich voort te planten. Ook moet er voedsel gezocht worden voor de jongen van de vogel. Doormiddel van een fraai vogelschaal kunt u de vogels het hele jaar door trakteren op een verfrissing of een lekkernij!

Verschillende soorten vogels.

Natuurlijk wilt u met uw vogelschaal zoveel mogelijk verschillende soorten vogels aantrekken. Maar hoe doet u dit precies, en is er een bepaalde manier om de vogelschaal op te stellen zodat u meer vogels lokt? Ja, die is er! Vogels komen namelijk eerder af op een plek die zich bij bomen, struiken of andere soorten beschutting plaatsvindt. Toch vinden vogels het fijn om uit te kunnen kijken op hun directe omgeving. Dit heeft geheel te maken met dat de vogel kan vluchten in het geval van dreigende situaties.

Kwaliteit!

Ons complete assortiment vogelschalen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. De verschillende soorten vogelschalen zijn de vogelschalen op voet, voor aan de wand, en hangvogelschalen. Er zijn verschillende kleuren en motieven zodat u altijd wel een vogelschaal kunt vinden die bij u past. Ook zijn al onze vogelbaden gemaakt van hoogwaardig kwaliteit materiaal.

Accessoires en andere artikelen.

Naast verschillende vogelschalen hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan andere benodigdheden voor vogels. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan vogelhuisjes, vogelvoer, voederhuizen en meer! Natuurlijk zijn deze ook in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld voederhuizen op voet, op paal, of hangende voederhuizen.

Ook andere soorten huizen zijn bij ons verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld bijenhuizen, hommelkasten, eekhoornhuisjes, uilenkasten enzovoort. U kunt dus altijd wel een geschikt huisje vinden die bij uw tuin of persoonlijke voorkeuren past.

Snelle levering!

De door u bestelde vogelschaal wordt bij ons in eigen magazijn op voorraad gehouden. Hierdoor is het mogelijk om de vogelschaal zo snel mogelijk bij u aan de deur aan te bieden. Voor een vogelschaal bestellen bent u bij ons dus in vertrouwde handen.