Vogelhuisjes

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Artikelen 97 tot 120 van 128 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Artikelen 97 tot 120 van 128 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Vogelhuisjes kopen?

Geef uw tuin een fraai uiterlijk met onze vogelhuisjes van hoogwaardige kwaliteit. Met een ruim assortiment aan vogelhuisjes heeft u een ruime keuze om er een te vinden die aan uw smaak voldoet en zo uw tuin tot een smaakvol geheel te brengen. Door het aanschaffen van een vogelvoederhuis beschermt u uw vogelvoer tegen sneeuw, regen en andere neerslag zodat de vogels van uw vogelvoer kunnen blijven eten.

Ook voor uw voederhuisjes!

Wij bieden 3 soorten vogelvoederhuizen aan; Vogelvoederhuisjes op paal, op voet en hangende vogelvoederhuizen. Zo kiest u welke vogelvoederhuis het beste bij u past. Ook kan het zo zijn dat de verschillende soorten vogelvoederhuizen verschillende soorten vogels aantrekken, met een voedersilo trekt u voornamelijk mezen en groenlingen aan. Maar op een voedertafel kom en vooral vinken en mussen af. Dus met ons assortiment aan vogelvoederhuisjes, trekt u de mooiste vogels aan!

Maar wat is nu de beste plek voor uw vogelhuisje? Vogels komen op rustige plekken af die zich dicht bij beschutting bevinden. Het beste voor uw vogelvoederhuis is dat deze geplaatst wordt op een plek waar ze uitzicht hebben op de directe omgeving, maar zo snel er gevaar dreigt snel kunnen vluchten in een dichte/beschutte plek.

Vogelvoer!

Vogelvoer is dus belangrijk om aan te schaffen in combinatie met het gekozen vogelhuisje. Maar welke soorten vogelvoer zijn er allemaal? Om te beginnen is er het 4 seizoenen strooivoer. Een speciaal mengsel van zaden en noten om vogels te voorzien van de nodige energie die ze gedurende het hele jaar nodig hebben. In de winter om hun lichaamstemperatuur op 40 graden Celsius te houden. In de lente om eieren te leggen en zijn nest te verdedigen. In de zomer om de jonge vogeltjes op te voeden en in de herfst om zich weer opnieuw te nestelen. Een vogel heeft dus het hele jaar door de energie hard nodig! Het 4 seizoenen strooivoer is te verkrijgen in een zak van 1- en 4 kilogram.

Naast dit 4 seizoenen strooivoer heb je ook zakken met gepelde pinda’s, zonnebloempitten en vetbollen, welke ook voor de nodige energie zorgen. Wilt u toch iets anders dan deze verschillende zaden en noten? Dan zou u eens kunnen proberen om gebruik te maken van de verschillende soorten vogelpindakaas. Uiteraard is deze niet geschikt voor menselijke consumptie. De vogelpindakaas is te verkrijgen met zonnebloempitten, bosvruchten en natuurlijk met de vertrouwde pinda’s. Toch hoef je vogelvoer niet altijd te kopen in combinatie met een voederhuis. Want vogelvoer is bij ons ook verkrijgbaar in de vorm van een muur voedermand, voederstammetje en een navulbare voederkrans.

Alle voederhuizen worden op voorraad gehouden in ons eigen magazijn waardoor we een snelle levering kunnen realiseren. Daarom is op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!