Vogelpotten

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

2 artikel(en)

per pagina

1

2 artikel(en)

per pagina

1

Probeer eens een vogelpot!

Wilt u graag verschillende soorten vogeltjes verwelkomen in uw tuin? Maar wilt u eigenlijk een keer wat anders dan een standaard vogelhuisje? Dan is een vogelpot misschien de beste oplossing voor u! Een vogelpot past door zijn uiterlijk goed bij een tuin met een klassieke uitstraling. Maar ook in de moderne tuinen kan een vogelpot mooi naar voren worden gebracht. Niet alleen zijn deze vogelpotten functioneel voor de vogeltjes, Ook voor de sfeerbeleving in uw tuin bieden onze vogelpotten een toegevoegde waarde.

Een vogelpot wordt al jaren gebruikt, zo werden vogelpotten al in de middeleeuwen gemaakt om aan kastelen te hangen zodat vogels zoals mussen, spreeuwen en mezen zich niet aan de binnenkant van het kasteel zouden gaan nestelen. Vandaar dat een vogelpot vaak wordt gezien als een klassieke toevoeging aan uw tuin. Een vogelpot geeft uw tuin dus dat extra stukje uitstraling!

Het voeren van vogels.

Naast vogelhuisjes, voederhuizen en vogelpotten mag het vogelvoer natuurlijk niet ook niet ontbreken in ons uitgebreide assortiment aan vogelbenodigdheden voor in de tuin. Vogelvoer is er in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld vogelvoer om te strooien, maar ook in een vaste vorm om op te hangen. De bekende vetbollen kunnen natuurlijk ook niet ontbreken.

Vogels hebben veel energie nodig in het najaar, maar kunnen niet altijd aan voldoende voedsel komen om aan deze energie te komen. Ons vogelvoer is samengesteld uit een speciaal pakket aan zaden en noten waar vogels hun energie uit halen. Zo kunnen vogels toch nog gebruik maken van deze betrouwbare energiebron.

Er zijn verschillende redenen waarom een vogel energie nodig heeft. Een van de belangrijkste redenen is het overwinteren. Vogels hebben namelijk een lichaamstemperatuur van maar liefst 40 graden Celsius! Alsmede door te eten houden vogels deze temperatuur op pijl. Een andere reden is het broeden op eieren. Het opvoeden en beschermen van de pasgeboren vogeltjes is ook een belangrijke reden waarom vogels veel energie nodig hebben. Het voeren van de vogels is dus eigenlijk het hele jaar door belangrijk.

Overige huizen.

Op zoek naar een leuke toevoeging voor uw tuin? Maar vindt u een standaard vogelhuisje te saai? Dan is een bijvoorbeeld een Insectenhotel, eekhoornhuisje of een Uilenkast het proberen waard! Door onze verschillende overige huizen kun je naast vogels dus ook vele andere soorten dieren verwelkomen in uw eigen tuin!
Natuurlijk is het fijn dat u na bestelling de bestelde artikelen zo snel mogelijk in huis heeft. Daarom is op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis!