Vogelvoer

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vogelvoer, een bron van energie!

Een belangrijke en bijna onmisbare energiebron voor vogels is een selectief samengesteld pakket aan zaden. Een vogel heeft het hele jaar door energie nodig. In het voorjaar om zich te nestelen en eieren te leggen. In de zomer is dit om zijn jongeren te beschermen, op te voeden en zijn territorium te beschermen. In de winter heeft de vogel deze energie nodig om zijn lichaamstemperatuur op maar liefst 40 graden Celsius te houden. Daarom is het belangrijk om uw tuin het hele jaar door van de juiste kwaliteit en hoeveelheid vogelvoedsel te voorzien. Van een vogelpizza tot een fraaie muurvoedermand. Met onze verschillende soorten vogelvoer geeft u de vogels niet alleen een goede kwaliteit aan vitaminen, mineralen en energie. Maar ook geeft u uw tuin een extra verfraaiing met ons decoratieve assortiment aan vogelvoer. Met een simpele vogelvoerkrans geeft u uw tuin al wat extra’s en geniet u al snel van allerlei verschillende soorten vogels in uw tuin, daarnaast is deze decoratieve voedselbron ook een lust voor het oog!

Een totaal assortiment vogelvoer.

Wij bieden u een compleet assortiment aan vogelvoer, van vetbollen en pindakaas tot aanvullend vogelvoer zoals zonnebloempitten. Ook 4 seizoenen strooivoer is een goede optie om het reguliere vogelvoedsel aan te vullen, dit soort vogelvoer kan het hele jaar gestrooid worden en bevat verschillende zaden waar vogels dol op zijn. Ook de pindakaas is van hoogwaardige kwaliteit, deze is in 2 varianten verkrijgbaar, met en zonder bosvruchten. Bent u ook creatief aangelegd? Maak dan uw eigen vogelcake met de vogelcake kit, zo geeft u toch uw eigen draai aan het voeden van de vogels. 

Vogel- en voederhuizen!

Naast vogelvoer kopen kan een uitgebreid assortiment aan vogel- en voederhuizen niet ontbreken. Natuurlijk hebben wij een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment voor u samengesteld! Vogelhuisjes in verschillende soorten en maten, designs en prints behoren ook tot dit aanbod. Zo kunt u altijd wel een vogelhuisje vinden die toebehoort aan de sfeerbeleving van uw tuin. De meeste vogelhuisjes die zich in ons assortiment bevinden zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Dit wil zeggen dat dit hout wordt gewonnen uit een bos dat maatschappelijk verantwoord beheerd wordt.

Snel verzonden!

Als u eenmaal tot het plaatsen van een bestelling bent overgegaan is het wel zo prettig dat deze zo snel mogelijk bezorgd wordt. Doordat wij al onze vogelhuisjes, Nestkasten en vogelvoer op voorraad houden in ons eigen magazijn is het mogelijk om de bestelde producten zo snel mogelijk bij u thuis aan te bieden. Daarom is op werkdagen voor 17:30 besteld, dezelfde dag verzonden!