Vrolijke kleuren in de tuin!

multiholk huisje

Kan jouw tuin wel wat extra kleur gebruiken? We zijn steeds meer bezig om onze buitenomgeving goed bij onze binnen omgeving aan te laten sluiten. Het is dus zeker geen overbodige luxe om goed te kijken naar welke kleuren je terug wilt laten komen in je tuin. Zo kun je nog meer genieten van het buiten zijn. Ook binnen ons assortiment met producten voor vogels en insecten zijn mooie items met prachtige felle kleuren te verkrijgen, om je tuin wat op te vrolijken!

Kleurrijke nestkasten

Een vogelhuisje in de tuin is voor vogels geen overbodige luxe: ze zijn voor het broedseizoen altijd haastig op zoek naar een veilige nestlocatie, en in de winter zoeken ze een veilige plek om te schuilen. Maar een nestkastje in de tuin kan ook echt dienst doen als sfeeritem. Je kunt de leukste combinaties maken met deze nieuwe collectie van Esschert Design nestkasten, in prachtige kleuren zoals okergeel, oranje, rood en groen.

groen vogelhuis
geel vogelhuis
oranje vogelhuis

Multiholk

Ben je op zoek naar een combinatie van een nestkast en een voederhuis? Dan is de Multiholk een optie voor jou. De Multiholk is een kwalitatief hoogwaardig product, en is kan in de lente dienst doen als nestkast, en in de winter als voederhuis. De Multiholk is ook verkrijgbaar in mooie opvallende kleuren en beschikt ook nog eens over een uniek en prijswinnend design. Mocht je dus wat op willen schalen, dan is de Multiholk een goede aanschaf.

Vogel/voederhuisje - Multiholk Villan-sfeer
Vogel/voederhuisje - Multiholk Blått Hus sfeer
Vogel/voederhuisje - Multiholk Torpet sfeer

Insectenhotel met felle kleur

Wie zegt dat een insectenhotel er saai uit hoeft te zien? Bij Vogelhuisjes.nl vind je ook insectenhotels in mooie felle kleuren. Er zijn onderzoeken die aantonen dat insecten aangetrokken worden door felle kleuren. Een felle kleur voor je insectenhotel kan er dus voor zorgen dat er meer gebruik van gemaakt wordt. Vooral geel en blauw lijken een positief effect te hebben op insecten. En het ziet er ook nog eens heerlijk vrolijk uit in je tuin!

Groen insecten kastje met verschillende materialen
Geel insecten kastje met verschillende materialen
Blauw insecten kastje met verschillende materialen

Niet zo gek op insecten, maar vind je vlinders wel erg mooi? Esschert Design heeft in lijn met hun kleurrijke nestkasten ook kleurrijke vlinderkasten uitgebracht. De vlinderkasten hebben dezelfde selectie van kleuren als de nestkasten, waardoor je erg leuk kunt mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld voor een nestkast en vlinderkast in dezelfde kleur, of kies van elke kleur één variant! Ook vlinders voelen zich aangetrokken tot kleuren, met name tot geel.

Vergeet het water niet!

Genoeg voor aan de muur of in de boom dus. Maar een mooie schaal op de grond of op een tafeltje mag ook niet ontbreken. Er zijn ook prachtige vogelbaden en vlinderschalen van keramiek. Keramiek leent zich goed voor felle kleuren, waardoor je de mooiste designs kunt creëren. Een vogelbad zorgt ervoor dat vogels heerlijk kunnen afkoelen en kunnen drinken op warme dagen. Een vlinderschaal doet hetzelfde voor vlinders (en bijen), en is vaak voorzien van stenen waar de vlinders op kunnen rusten terwijl ze drinken.

vogelbadje van rood keramiek
Gele drinkschaal voor bijen en vlinders
Vogelbad Rond Keramiek - Groen-0

We hopen je geïnspireerd te hebben om meer kleur toe te voegen aan je tuin. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor al onze leuke artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *