Vrolijke kleuren in de tuin!

multiholk huisje

Kan jouw tuin wel wat extra kleur gebruiken? We zijn steeds meer bezig om onze buitenomgeving goed bij onze binnen omgeving aan te laten sluiten. Het is dus zeker geen overbodige luxe om goed te kijken naar welke kleuren je terug wilt laten komen in je tuin. Zo kun je nog meer genieten van het buiten zijn. Ook binnen ons assortiment met producten voor vogels en insecten zijn mooie items met prachtige felle kleuren te verkrijgen, om je tuin wat op te vrolijken!

Kleurrijke nestkasten

Een vogelhuisje in de tuin is voor vogels geen overbodige luxe: ze zijn voor het broedseizoen altijd haastig op zoek naar een veilige nestlocatie, en in de winter zoeken ze een veilige plek om te schuilen. Maar een nestkastje in de tuin kan ook echt dienst doen als sfeeritem. Je kunt de leukste combinaties maken met deze nieuwe collectie van Esschert Design nestkasten, in prachtige kleuren zoals okergeel, oranje, rood en groen.

groen vogelhuis
geel vogelhuis
oranje vogelhuis

Multiholk

Ben je op zoek naar een combinatie van een nestkast en een voederhuis? Dan is de Multiholk een optie voor jou. De Multiholk is een kwalitatief hoogwaardig product, en is kan in de lente dienst doen als nestkast, en in de winter als voederhuis. De Multiholk is ook verkrijgbaar in mooie opvallende kleuren en beschikt ook nog eens over een uniek en prijswinnend design. Mocht je dus wat op willen schalen, dan is de Multiholk een goede aanschaf.

Vogel/voederhuisje - Multiholk Villan-sfeer
Vogel/voederhuisje - Multiholk Blått Hus sfeer
Vogel/voederhuisje - Multiholk Torpet sfeer

Insectenhotel met felle kleur

Wie zegt dat een insectenhotel er saai uit hoeft te zien? Bij Vogelhuisjes.nl vind je ook insectenhotels in mooie felle kleuren. Er zijn onderzoeken die aantonen dat insecten aangetrokken worden door felle kleuren. Een felle kleur voor je insectenhotel kan er dus voor zorgen dat er meer gebruik van gemaakt wordt. Vooral geel en blauw lijken een positief effect te hebben op insecten. En het ziet er ook nog eens heerlijk vrolijk uit in je tuin!

Groen insecten kastje met verschillende materialen
Geel insecten kastje met verschillende materialen
Blauw insecten kastje met verschillende materialen

Niet zo gek op insecten, maar vind je vlinders wel erg mooi? Esschert Design heeft in lijn met hun kleurrijke nestkasten ook kleurrijke vlinderkasten uitgebracht. De vlinderkasten hebben dezelfde selectie van kleuren als de nestkasten, waardoor je erg leuk kunt mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld voor een nestkast en vlinderkast in dezelfde kleur, of kies van elke kleur één variant! Ook vlinders voelen zich aangetrokken tot kleuren, met name tot geel.

Vergeet het water niet!

Genoeg voor aan de muur of in de boom dus. Maar een mooie schaal op de grond of op een tafeltje mag ook niet ontbreken. Er zijn ook prachtige vogelbaden en vlinderschalen van keramiek. Keramiek leent zich goed voor felle kleuren, waardoor je de mooiste designs kunt creëren. Een vogelbad zorgt ervoor dat vogels heerlijk kunnen afkoelen en kunnen drinken op warme dagen. Een vlinderschaal doet hetzelfde voor vlinders (en bijen), en is vaak voorzien van stenen waar de vlinders op kunnen rusten terwijl ze drinken.

vogelbadje van rood keramiek
Gele drinkschaal voor bijen en vlinders
Vogelbad Rond Keramiek - Groen-0

We hopen je geïnspireerd te hebben om meer kleur toe te voegen aan je tuin. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor al onze leuke artikelen!

4 thoughts on “Vrolijke kleuren in de tuin!

 1. Viviane Van Mechelen says:

  Beste, zou je ons willen laten weten wanneer die prachtige vogelhuisjes pimpelmees weer voorradig zijn?
  Veel dank,
  Viefke

  • Maartje says:

   Beste Viviane,

   Helaas worden deze huisjes niet meer geproduceerd, onze excuses voor het ongemak!
   Momenteel hebben we enkel nog een kleine voorraad beschikbaar van de rode variant.

   Uiteraard zijn er wel veel andere, kleurrijke nestkastjes beschikbaar. Hieronder vindt u een aantal items, welke wellicht ook in de smaak vallen:
   – Vogelhuisje Vakwerkhuis (beschikbaar in het rood, geel en wit)
   – Vogelhuisje Strandhuis (beschikbaar in het groen, blauw, geel, oranje en roze)
   – Vogelhuisje Wit Dak (beschikbaar in het geel, groen, blauw en roze)

   Maar uiteraard hebben wij nog veel meer!
   Bij vragen mag u daarom ook gerust contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via klantenservice@trino.nl of via 085 – 760 60 51.

   Groeten van Vogelhuisjes.nl

 2. Mieke says:

  Heel mooie vogelhuisjes…
  Alleen jammer genoeg niet in voorraad…
  Althans niet die wat goedkoper zijn!
  Wanneer komen ze er weer aan?

  • Maartje says:

   Beste Mieke,

   De vogelhuisjes ‘Multiholk’ zijn inderdaad prijziger dan de meeste vogelhuisjes, maar hier mag u dan ook meer van verwachten.

   De ‘Multiholk’ huisjes gaan namelijk lange tijd mee. Hoelang een nestkast meegaat, hangt af van het materiaal en hoe het huisje behandeld wordt. Echter horen wij van sommige klanten dat deze huisjes tot wel 15 jaar (!) mee zijn gegaan voor ze aan vervanging toe waren.

   Daarnaast is er bij deze huisjes aan vrijwel alles gedacht.
   Zo biedt de ‘Multiholk’ niet alleen een nestplaats aan de vogels, maar ook een voederplaats. De opening is gemaakt van hardhout, dit houdt spechten buiten. De nestkast is ook nog eens goed geventileerd zodat de vogels ook tijdens de warme zomerdagen koel blijven.
   Tot slot wordt het huisje geleverd inclusief een blok voor (wand)montage en schroeven, zodat u zelf nergens meer aan hoeft te denken, behalve het voer!

   Groeten van Vogelhuisjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.vogelhuisjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 5485 reviews.