7 leuke items voor in je kerstpakket

Als werkgever is het weer tijd om na te denken over de kerstpakketten voor je werknemers. Een goed kerstpakket is met zorg en aandacht samengesteld, en bevat actuele en handige producten. Er is ook steeds meer aandacht voor de natuur en met name biodiversiteit. Dit gaan we ook zeker terug zien in de kerstpakketten van dit jaar. Vandaag lichten we daarom de leukste items uit voor in een kerstpakket!

Waarom een vogelhuisje of vogelvoer in je kerstpakket?

Er is steeds meer aandacht voor biodiversiteit, en dat is ook maar goed ook. Steeds meer mensen hebben een onderhoudsvrije tuin, wat in de praktijk vaak betekent dat de tuin vrijwel volledig betegeld is. Dit is natuurlijk erg prettig als je geen groene vingers hebt, maar minder fijn voor de natuur. Insecten kunnen minder goed voedsel vinden of schuilplekken, waardoor vogels weer minder te eten hebben. Ook kunnen vogels minder goed een veilige nestlocatie vinden. Allemaal erg belangrijk, en daarom is het goed dat werkgevers steeds vaker producten die de biodiversiteit bevorderen in het kerstpakket stoppen. Ben jij op dit moment pakketten aan het samenstellen? We lichten onze leukste items uit!

1. Vogeltaart

Glazen schaal met vettaart versierd met besjes en pinda's

Met stip op nummer één staat de vogeltaart. Deze mooie vettaart is leuk verpakt en leuk om te krijgen. Daarnaast kan de vogeltaart zelf naar wens worden aangekleed, zoals bijvoorbeeld met dennenappels, besjes, blaadjes en pinda’s! Daarnaast kun je hem goed combineren met andere items in een kerstpakket. De vogelvettaart bestaat uit vet, tarwe, mais en zonnebloempitten en weegt ca. 900 gram. Daarnaast heeft hij een diameter van 17 centimeter en een mooie tulband vorm.

2. Vogelhanger – Zaden Hart

Ben je op zoek naar een extra item voor in je kerstpakket, maar hoeft het niet een te groot onderdeel te zijn? Deze leuke zaden hartjes zijn altijd leuk om te krijgen. De hanger is gemaakt van zaden die door middel van vet aan elkaar gehecht zijn. Dit stevige hartje is perfect als extra snack voor vogels in de tuin. Je kunt hem overal ophangen, en vervolgens kun je heerlijk genieten van de vogeltjes die eraan bungelen. Het hartje is ca. 11,5 centimeter hoog en 5,5 centimeter dik.

3. Nestkast Eikel

Nestkast Eikel

De nestkast eikel is niet alleen een mooi tuin item voor in de tuin, maar ook een fijne plek voor vogels om een nestje te bouwen. Door een nestkast al in het najaar op te hangen, is de kans groter dat vogels hem tijdens de broedperiode kunnen lokaliseren. Het kerstpakket komt dus op het perfecte moment! Deze leuke eikelvormige nestkast beschikt over een verwijderbaar dak waardoor je de nestkast eenvoudig kunt schoonmaken. In deze nestkast kun je veel kleine verschillende kleine vogelsoorten verwachten. Hij heeft een afmeting van ca. 14 x 14 x 25 centimeter.

4. Pindakaashuisje + pindakaaspot

Pindakaashuisje in de sneeuw aan een boom met eem koolmees

Vogels zijn gek op pindakaas. Toch kunnen ze slecht tegen pindakaas die voor mensen bestemd is, gezien die te zout is voor vogels. Vogels krijgen bij teveel zout namelijk een natrium vergiftiging. Gelukkig is er speciale vogelpindakaas! Dit is leuk om in je kerstpakket te krijgen, zeker met een bijpassend pindakaashuisje erbij. Zeker in de winter kunnen vogels wel wat extra vetten gebruiken, dus je zal er zeker vogels van zien snoepen. Het pindakaashuisje beschikt over een zinken dak, waardoor hij beter beschermd is tegen de weersomstandigheden.

5. Vogelhuisje Tuinhuis

Nestkast in de vorm van een tuinhuisje

Dit leuke vogelhuisje is een echte eyecatcher in je tuin. Door het leuke design is het erg leuk om dit item cadeau te geven of cadeau te krijgen. Het vogelhuisje is gemaakt van polyresin, wat weersbestendig materiaal is. Daarnaast gaat het ook niet zo snel kapot, wat handig is voor in een kerstpakket. Je denkt misschien, lastig schoonmaken, zo’n huisje van polyresin. Echter is de onderkant op te tillen, waardoor je hem eenvoudig reinigt. Veel vogelsoorten zullen zich erg thuis voelen in dit leuke vogelhuisje. Zeker weten dat je je werknemers er blij mee maakt!

6. Eekhoornpakket

eekhoorn in een huisje met eekhoornpindakaas

Wist je dat eekhoorns geen winterslaap houden? Ze laten zich wel minder zien. Dit kunnen ze doordat ze voedsel verzamelen in de herfst, en hun voorraden aanbreken in de winter. Hier kunnen ze zeker wat hulp bij gebruiken. Deze pindakaas voor eekhoorns zit boordevol vetten, die ze hard nodig hebben in de winter. Je biedt de eekhoorn pindakaas makkelijk aan met behulp van de speciale houder. Erg leuk voor in het kerstpakket, want de meeste mensen zijn gek op eekhoorns in de tuin. Door speciaal voer aan te bieden houdt ze ook uit de buurt van eten voor vogels!

7. Doe het zelf insectenhotel

doe het zelf pakket voor insectenhuis

Lekker creatief aan de slag met dit leuke insectenhotel pakket. Dit pakket is super geschikt voor ouders om samen met kinderen tijdens de kerstvakantie aan de slag te gaan. Alles wat je nodig hebt voor een insectenhotel zit in het pakket. Eenmaal in elkaar gezet, biedt het insectenhotel een thuis aan diverse insectensoorten. Het doe-het-zelf insectenhotel zit in een fullcolour doosje, wat goed past in een kerstpakket. En zeg nu zelf, hoe leuk is dit om te geven en te krijgen?!

Hulp nodig bij het selecteren van items voor in een kerstpakket? Neem telefonisch contact op, stuur een e-mail of vraag een offerte aan. Alles is direct uit voorraad leverbaar. Grote aantallen nodig? Ook daar kunnen we bij helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.vogelhuisjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 5203 reviews.